Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Treba si varit 1.jpg
Foto: Bux.sk
11. októbra 2023 PR správyKultúraKnihy od PRservis.skSITA Diskusia()

Martin Pyco Rausch navaril famóznu knihu. Treba si variť

11.10.2023 – Vyše 70 receptov rozdelených do častí Predjedlá, Polievky, Hlavné jedlá a Dezerty. To je nová kniha receptov Treba si variť, ktorú zostavil bývalý moderátor Martin PYCO Rausch. Pracoval na nich niekoľko rokov a vylepšoval ich spolu so stovkami tisíc followerov, ktorých má na sociálnych sieťach.

Aké recepty nájdete v knihe? Ako PYCO tvorí video obsah na sociálnych sieťach? Ktoré sú jeho obľúbené recepty a jedlá, či ktoré ingrediencie miluje? Aj to prezrádza v rozhovore pre podcast Knižný kompas. Vypočujte si ho:

https://kniznykompas.podbean.com/e/martin-pyco-rausch-%e2%80%9evarenie-je-pre-mna-ako-umyvanie-zubov-ci-osobna-hygiena/

V knihe nájdete skvelé recepty, napríklad cícerový nárez, šošovicové karí s ryžou, špenátové koláčiky, frittata, syrové krokety, ale tiež placky z kyslej kapusty, či špagetový koláč. Pochutíte si na čoko-mrkvových mafinoch, figovom crumble, úžasnom marhuľovom koláči…

Kniha Treba si variť je nabitá najobľúbenejšími receptami a nechýbajú odborné poznámky Silvie Horeckej z Terapia jedlom, ktorá pridala dobré tipy k niektorým receptom o ich nutričnej hodnote, surovinách, či ich kombinácii.
A samozrejme, v knihe sú úžasné fotografie, do ktorých by ste sa najradšej zahryzli. Všetko si nafotil sám PYCO a uvidíte, že už len fotky vám narobia chúťky.

Pyco1.jpg
Foto: Bux.sk

Z knihy vidno, že PYCO miluje vymýšľanie, kreatívny proces pri tvorbe receptov. Rád sa s nimi hrá, dotvára, kombinuje chute, ale nie náhodne, no premyslene. Radí sa aj s výživovou expertkou, ktoré suroviny idú k sebe a vďaka ktorým kombináciám dosiahnete ešte lepšiu chuť, či výživovú hodnotu. Potom skúša, varí a pečie.
Výsledkom sú recepty, ktoré sa oplatí vyskúšať – nie sú zložité, no zároveň sú iné, svieže, nápadité a určite mnohých inšpirujú k tomu, aby v kuchyni strávili trošku viac času. A užili si to.

Ako PYCO vraví: „Každý rok chcem byť lepší, šikovnejší a kreatívnejší. Od trilógie Moje Jedlo prešlo 7 rokov a chcem, aby hneď po otvorení TREBA SI VARIŤ každý pochopil, kam som sa posunul. Inšpirujme sa navzájom!“

Ak chcete knihu aj s podpisom a darčekom – špeciálnou multifunkčnou záložkou v tvare malého zápisníka na suroviny, recepty, či poznámky – objednajte si knihu Treba si variť na BUX.sk.

Martin PYCO Rausch má na konte už tri mimoriadne úspešné kuchárske knihy. Následne sa pustil do videotvorby a jeho recepty na sociálnych sieťach získali viac ako stotisíc sledovateľov. Získal dve prestížne ocenenia Social Awards Slovakia (SOWA) v ankete najobľúbenejších influencerov slovenského internetu. Sám nakrúca aj fotografuje všetky jedlá a dezerty. Teraz sa konečne vracia s dlho očakávanou kuchárskou knihou, ktorá prináša desiatky chutných receptov.

Milan Buno, knižný publicista

Informačný servis

K téme

Pre fanúšikov Štvrtého krídla vyšiel špeciálny zápisník Nie som Zúrivka, som Violet Táňa Keleová-Vasilková vydáva svoju „stratenú“ prvotinu Cena za voľnosť

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Knihy

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.