Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
9. augusta 2016 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Doba grilovacia

Milujete vôňu čerstvo ugrilovaného mäsa alebo zeleniny? Radi pripravujete lahodné pokrmy pre svoju rodinu a priateľov? Pokiaľ áno, vitajte v „dobe grilovacej“!

Ľudia grilujú už po stáročia, ale až v posledných rokoch sa z tejto obľúbenej prípravy jedla stal u nás fenomén.
Spoločnosť Vitana ako expert v kategórii korenín sa na obdobie grilovania opäť dobre pripravila. Len s Vitanou si tak môžete naplno užiť „dobu grilovaciu“.

Vitana udáva smer
Či už dávate prednosť poctivému hovädziemu steaku, šťavnatému kúsku bravčového, ľahkému kuraciemu mäsu, rybám alebo zelenine, určite Vás naše výrobky inšpirujú. Bohaté portfólio koreniacich zmesí Vitana dopĺňajú aj tekuté marinády, steakové omáčky a chilli omáčky Vitana.
Na najnovšie trendy v oblasti grilovania Vitana minulý rok zareagovala uvedením grilovacích zmesí do citrusovej šťavy a radom gurmánskeho korenia s obsahom veľkých kusov surovín, ktoré si môžu spotrebitelia prehliadnuť vďaka okienku na obale. Vitana vychádza v ústrety aj záujemcom o zdravší životný štýl. Žiadna z koreniacich zmesí neobsahuje pridaný glutaman a niektoré druhy sú úplne bez soli.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

tk

K téme

UNIQA DSS indexový fond má na trhu najvyššiu priemernú ročnú výkonnosť od založenia a spravuje už viac ako 2,5 mld Eur AURES Holdings má za sebou najsilnejších 9 mesiacov, dopyt po autách rieši ďalšou expanziou

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Potraviny

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.